999 Cannabis Strain Profiel

999 is een ware triple-threat van cannabis genetica en levert een aantal van de beste eigenschappen in Kush variëteiten door drie Kush hybriden te combineren tot één krachtige soort.

Door ervoor te zorgen dat consumenten in grote mate kunnen genieten van zowel recreatieve als therapeutische effecten, heeft de resulterende soort schande verdiend bij zowel kwekers als consumenten.

999

Stam: 50% Indica / 50% Sativa

999 is een gelijkmatige split van cannabis Indica en Sativa genen die het beste van beide werelden in gelijke mate probeert te mengen.

Dankzij een samenwerking tussen de befaamde OG Kush kweker JoshD en de labs van Karma Genetics, zullen velen het ermee eens zijn dat deze soort precies dat heeft bereikt.

999 is een Drieweg combinatie van Tahoe OG Kush, Triangle Kush en Biker Kush. De resulterende soort is een complex en geschikt voorbeeld van het toppunt van wat Kush soorten kunnen bereiken.

Met sterke en betrouwbare genen die opeenvolgende kweeksoorten voortbrengen, is 999 een steunpilaar geworden onder groeiende gemeenschappen die op zoek zijn naar de meest betrouwbare en krachtige Kush-hybriden die beschikbaar zijn.

THC-gehalte: Gemiddeld 15% / tot 17%%

CBD-gehalte: 0%

999 is een matig krachtig voorbeeld van een hybride cannabis soort. Dit is een groot voordeel voor degenen die een duurzame kweekoperatie bouwen rond de 999 soort.

Als een matig krachtige soort, kan 999 zowel dienen als een geschikt toegangspunt voor onervaren consumenten als een soort waar ervaren rokers op kunnen vertrouwen voor een betrouwbare high die hen niet voor een lange tijd buiten werking zal stellen.

Geur: Aards, Diesel, Scherp

999 's aroma' s zijn kenmerkend voor Indica soorten die aardse en penetrante geuren bevorderen. Bovendien onderscheidt het highlight van Diesel zich op een unieke manier die nog meer draw toevoegt aan 999.

Smaak: Zuur, Citrus, Dennenappel

In een kleine afwijking van het typische smaakprofiel van zware Indica soorten, biedt 999 sterke, op citrus en zuur georiënteerde smaken. De toevoeging van pine zorgt voor een opbeurende en bijna energieke en mondwaterende kwaliteit die de meeste reageren op zeer enthousiast.

Uiterlijk: Donkere, Popcorn Toppen, Compact

999 is een plant met een donkere tint rondom en popcorn-geprofileerde toppen.

Deze bloemen zijn bedekt met stevige trichomen en dikke, knoestige stampers.

Meest Voorkomende Toepassingen: Angst, Stress, Depressie, Glaucoom, Vermoeidheid En Migraine

Ondanks het feit dat 999 een gelijkmatige split is van 50% Indica en 50% Sativa genen, is het bedreven in het bieden van therapeutische verlichting met betrekking tot symptomen van fysieke en psychische ziekten. Onder die toepassingen zijn verlichting van chronische pijn, depressie, stress, angst, en vermoeidheid.

Recreatieve gebruikers zullen vinden dat de soort uitstekend is voor betrouwbare ontspanning, euforie en een algemeen gevoel van welzijn tijdens het gebruik.

bijwerking: Droge Mond, Droge Ogen

Weinig bijwerkingen worden gemeld door consumenten van 999, dat is een geweldige zaak. Dat gezegd hebbende, melden sommige individuen relatief milde aanvallen met droge mond en droge ogen tijdens gebruik.

Groeien: Beperkte Oplage, Waarschijnlijk Niet Beschikbaar

999 werd oorspronkelijk gemaakt als een soort met een beoogde beperkte run en beschikbaarheid. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat het op dit moment in zaadvorm of in snijvorm verkrijgbaar is.

Laatste gedachten over 999

999 is een geweldig voorbeeld van wat selectief kweken van cannabis soorten kan bereiken. De combinatie van drie unieke Kush variaties in één opvallende soort heeft 999 tot een uitzonderlijk voorbeeld gemaakt van wat zowel kwekers als consumenten in gelijke mate kunnen bereiken en enthousiast maken.

De soort is matig krachtig en biedt tal van voordelen voor recreatieve gebruikers en medicinale marihuana patiënten.

Naast de effecten heeft de soort veel trekkingen dankzij haar unieke uiterlijk, smaken en aroma ' s.

Over het algemeen 999 is een stellaire soort om van te genieten of zich voort te planten, op voorwaarde dat je het in de richting van beide achtervolging kunt vinden.

Verwante Stammen

Type:

Chemotype:

Smaak:

Type:

Chemotype:

Smaak:

Terpeen:

Effect:

Behandelen:

Meer Stammen

Aanbevolen soorten

Welkom bij StrainsList.nl

Ben je minstens 21?

Door deze site te bezoeken, accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.