Pinene-bosgeuren met een therapeutische Boost

Als je geniet van de geur van dennen en je op zoek bent naar cannabis soorten die de terpene pinene bevatten, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina staan alle stammen die het gemeenschappelijke terpeen bevatten.

Terwijl pineen het best bekend staat om zijn dennenachtige geur, wordt het gevonden in naaldbomen, sinaasappelschil, rozemarijn, dille, basilicum, peterselie en natuurlijk dennennaalden. Er is groeiend bewijs dat pineen meer dan alleen een aroma kan bijdragen, onderzoek wordt momenteel uitgevoerd naar zijn potentiële anti-inflammatoire eigenschappen, zijn vermogen om te helpen met angst, pijnverlichting, korte termijn geheugenstoornis, en als een bronchodilator (wat betekent dat het kan helpen de luchtwegen van het lichaam te openen).

Er is veel meer onderzoek nodig naar de relatie tussen deze potentiële voordelen en pinene; het is echter zeker een spannend veld. Bovendien zijn pineen-dominante cannabissoorten zeer zeldzaam; het neemt normaal gesproken de achterbank naar andere terpenen. Er zijn echter veel soorten waar het de tweede meest voorkomende terpeen is.

Het lijkt erop dat er de komende jaren veel meer informatie over de voordelen van pinene kan ontstaan; ondertussen kun je genieten van het heerlijke aroma terwijl je de soorten op deze pagina gebruikt.

Welkom bij StrainsList.nl

Ben je minstens 21?

Door deze site te bezoeken, accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.