Hybride Cannabis Soorten

Hoewel cannabisplanten oorspronkelijk geclassificeerd werden als indica of sativa, vanwege de enorme hoeveelheid kruising die heeft plaatsgevonden, is het tegenwoordig zeer zeldzaam om soorten te vinden die pure indica of pure sativa zijn. Integendeel, bijna alle soorten zijn hybriden die dominante eigenschappen van indica of sativa zullen vertonen. Sommige cannabissoorten worden echter op de markt gebracht als hybriden, en dit zijn meestal die met evenwichtige indica-en sativa-eigenschappen. Op deze pagina kun je door een groot aantal hybride cannabis soorten bladeren om je te helpen de juiste voor jou te vinden.

Omdat hybride cannabissoorten hun genetica halen uit zowel Indica 's als sativa' s, kunnen ze de effecten van beide hebben. Dit betekent dat een hybride soort een persoon gelukkig, euforisch, energiek, ontspannen en meer kan maken. Het hangt allemaal af van welke hybride soort wordt gebruikt en welke effecten van de ouderstammen bekend zijn.

Daarom is het bij het browsen van hybride cannabis soorten Een goed idee om naar de ouder soorten te kijken om een idee te krijgen van wat voor soort effecten het kan produceren. Bijvoorbeeld, als ze meer indica in haar lijn heeft, dan kan ze meer body high produceren dan een head high. Er is een enorm aantal hybride cannabis soorten beschikbaar op de markt, waaronder vele die beroemd zijn geworden door de jaren heen.

Bij het kiezen van een hybride cannabis soort moet je, naast haar afkomst, ook rekening houden met haar THC-gehalte, omdat dit zal bepalen hoe krachtig ze is. Degenen die geïnteresseerd zijn in medicinaal gebruik kunnen ook CBD overwegen. Een ander aspect van hybride stammen die effecten kunnen beïnvloeden is terpenen. U kunt informatie vinden over al deze eigenschappen bij het browsen van hybride soorten, en samen zullen ze ervoor zorgen dat u de juiste voor u vindt.

Welkom bij StrainsList.nl

Ben je minstens 21?

Door deze site te bezoeken, accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.