9D4 cannabis soort

9D4 is een stinkend en plakkerig voorbeeld van cannabis kruising en is een soort die je op je kont zet en je daar laat voor de duur van een ervaring.

Deze soort is om een aantal redenen krachtig en aantrekkelijk. Namelijk, het raakt in de richting van de hogere limiet op potentie voor een hybride soort. Daarnaast is er een schat aan toepassingen voor deze Indica-dominante soort voor zowel recreatief als therapeutisch gebruik.

Niet alleen is deze soort een aanzienlijk potente hybride, maar ze bevat ook een matige hoeveelheid CBD, wat haar potentie helpt nivelleren en een meer afgeronde ervaring biedt.

9D4

Stam: 70% Indica / 30% Sativa

9D4 is een hybride cannabis soort die de genen van 1994 Super Skunk en Gorilla Glue/Original Glue combineert.

De soort is er een die zeer gewild is bij zowel kwekers als consumenten. Oorspronkelijk gekweekt door genetici van Ethos Genetics en gekweekt door kwekers in de VS, kunnen consumenten deze nuttige soort vinden in verdeelcentra in zowat elke regio van de VS waar cannabis legaal is.

THC-gehalte: Gemiddeld 22% / tot 32%%

CBD-gehalte: 1-4%

Alleen al op basis van de potentie van deze soort, kan ze behoorlijk intimiderend zijn, zelfs voor een doorgewinterde consument. Anderen zien misschien dat high-end van THC testresultaten en zien het als een spannende uitdaging om hun tolerantie op de proef te stellen.

In welk kamp je ook terechtkomt of als je in meerdere gevallen terechtkomt, neem deze soort serieus en benader het langzaam, opdat je niet overweldigd raakt en een over het algemeen ongunstige ervaring hebt.

Wees gerust, ondanks het potentieel astronomische THC-gehalte van deze soort, zal de toevoeging van CBD de kracht van de plant temperen. Als gevolg daarvan heeft de 9d4-stam potentieel als therapeutische optie voor mensen met een verhoogde tolerantie of met symptomen die meer krachtige stammen vereisen, terwijl ze bang zijn voor slopende effecten.

Aroma: Aards, Scherp, Skunk, Chocolade

De aroma ' s van 9D4 zijn overweldigend aards, scherp en smack van skunk, wat voor sommigen behoorlijk overweldigend kan zijn. Er is een zoete ondertoon van chocolade die wel naar voren komt als onderdeel van deze olfactorische ervaring.

Smaak: Skunk, Sour, Diesel

De chemische en zure skunk smaken van 9D4 domineren het gehemelte en consumenten die geen fan zijn van deze smaken willen misschien een andere soort overwegen dan deze.

Uiterlijk: Donker Blad, Grote Knoppen

9D4 toppen zijn groot en hebben een dikke laag witte en amberkleurige trichomen die mooi contrasteren met het donkergroene blad.

Meest Voorkomende Toepassingen: Stemmingsstoornissen, Angst, Chronische Pijn

Als zeer krachtige soort kan 9D4 wonderen verrichten voor lichamelijke kwalen zoals chronische pijn en ontsteking van de spieren en gewrichten.

Terwijl nuttig voor fysieke symptomen, 9D4 werkt ook om symptomen geassocieerd met stemmingsstoornissen te verlichten, zoals ADD, ADHD, en dergelijke. Angst kan ook worden getemperd met het gebruik van 9D4, maar dat is een delicate evenwichtshandeling voor mensen met een lage tolerantie, die eigenlijk angst kan verergeren bij het gebruik van zo ' n krachtige stam.

bijwerking: Droge Mond, Droge Ogen

Terwijl droge mond en droge ogen gemeenschappelijk kunnen zijn met het gebruik van 9D4, angst is een meer zorgwekkende bijwerking die zich kan presenteren.

Om te voorkomen dat ze in paniek raken als gevolg van angst, moet deze stam worden vermeden door onervaren rokers of op zijn minst in kleine doses worden gebruikt totdat de consument een beter idee heeft van hoe de stam hen in het bijzonder zal beïnvloeden.

Groeiend: Goede Opbrengsten, Snelle Bloei

9D4 is een cantankerous plant die veerkrachtig is en stevig groeit om aanzienlijke opbrengsten te produceren. De soort kan bloeien in slechts 49 dagen, maar de ontwikkelaars van ETHOS beweren dat 9D4 zal blijven op toppen gewicht na de twee maanden merk. Dat geeft kwekers een beetje speelruimte om dit gewas te kweken als een snelle turnaround cash crop, of laat toppen zich ontwikkelen tot imposante kolas.

Laatste gedachten over 9D4

Een serieus krachtig voorbeeld van hoe selectief kweken een soort met een verbazingwekkende potentie kan produceren, 9D4 is in staat om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest tolerante consumenten en degenen met aanzienlijke behoeften vanuit een medisch perspectief.

Met een THC-gehalte van maar liefst 32% in sommige gevallen is deze soort niet voor de onervaren. Gebruik het spaarzaam en alleen als je weet dat het zal je niet neer te zetten voor de telling onverwacht of leiden tot een angst-beladen paniekaanval.

Het uiterlijk, de geur en de smaak van deze soort zijn imposant, op zijn zachtst gezegd. 9D4 straalt aardse, skunky notities uit die lang blijven hangen nadat de container is gesloten en weggestopt.

Voor kwekers is de soort veerkrachtig en betrouwbaar. De unieke keuze om te genieten van een snelle oogst of om de toppen langer op de ledematen te houden voor een zwaardere opbrengst is ook welkom.

Meer Stammen

Aanbevolen soorten

Welkom bij StrainsList.nl

Ben je minstens 21?

Door deze site te bezoeken, accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.