Kambo is de giftige afscheiding van de Phyllomedusa Bicolor-kikker die leeft op bomen in het Amazonegebied. Lokale sjamanen gebruiken het gif van de kikker al eeuwen in rituelen en als medicijn.

De inheemse stammen van Zuid-Amerika gebruiken Kambo om luiheid, depressie, gebrek aan passie, fysieke en spirituele zwakte en gebrek aan harmonie met de natuur te genezen. Wat hen betreft, als het niet goed afloopt in je leven, is het tijd voor Kambo.

In het Amazone-oerwoud staat dit medicijn erom bekend vreugde, geluk en balans te brengen in het hartchakra. Bovendien gebruiken lokale stammen Kambo voordat ze gaan jagen, om hun zintuigen te scherpen en hun energie te vergroten.

In hun traditie is Kambo's primaire doel het verwijderen van Panema - een existentiële aandoening die ongemak en ziekte veroorzaakt, beschreven als een dikke wolk van verdriet, pech, luiheid, depressie of verwarring. Het is bekend dat Kambo Panema verwijdert en een persoon herstelt naar zijn natuurlijke staat van harmonie met lichaam en geest, terwijl hij zijn volledige fysieke, spirituele en emotionele potentieel realiseert.

Bovendien gebruiken de inboorlingen Kambo om het lichaam te reinigen en te genezen van elke ziekte of aandoening, waaronder hoofdpijn, allergieën, ontstekingen, infecties, verslavingen, malaria, slangenbeten en insectenbeten.

Welkom bij StrainsList.nl

Ben je minstens 21?

Door deze site te bezoeken, accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid.